Hils på LiveScreen 2.0

06 okt. 2014

Litt perspektiv

La oss se tilbake til april 2013. Det var en lørdag og jeg hadde blitt invitert til ett formelt jobbintervju med Sindre Haaland og Marius Ekerholt hos Dogu for å diskutere muligheten for å opprette en stilling. Jeg kunne føle energien i hele bygget da jeg gikk inn på kontoret og hilste på hele gjengen. Ett par minutter senere satt jeg i møterommet med en varm kopp kaffe, klar til å høre alt om dette unge, lovende firmaet. Veldig raskt fikk jeg demonstrert et helt nytt produkt de nylig hadde lansert: LiveScreen. Jeg husker at jeg ble mektig imponert over hvor magisk dette produktet så ut ved første øyekast. Konseptet var brilliant på grunn av sin enkelhet, og implenteringen var virkelig lovende, men aller viktigst: Det var stor plass for forbedringer.

Det var nesten ett og et halvt år siden, og det jeg fikk se var den første versjonen av LiveScreen. Langs veien har mange funksjoner blitt implementert, mange bugs har blitt reparert, men alle disse tingene var bygd på de samme grunnsteinene som ble lagt tidlig i 2013. Mange ideer har satt rot og grodd i hodene våre over tiden, men disse kunne ikke bli realisert på det gamle systemet. Så det var tid for oss å starte å nytt, gå tilbake til tegnebrettet med blanke ark, og tenke ut en ny måte å lage LiveScreen på. Det var tid for Livescreen 2.0.

I dag, etter mye hardt arbeid, er vi alle stolte av å annonsere en helt ny lansering av LiveScreen 2.0.

 

Design

Det første du kommer til å legge til merke når du logger inn på LiveScreen.no er det slående vakre designet, et resultat av det fantastiske arbeidet fra vår rockstar art director Alice Holm. Den justerte fargepaletten og fornyet layout, kombinert med noen av LiveScreens viktige visuelle elementer resultere i det som svært sannsynlig er det beste grafiske grensesnittet vi noensinne har gjort på Dogu.

 

Some description

Funksjoner

Med ikke mindre enn 4 banebrytende funksjoner, er LiveScreen 2.0 klar til å bli den mektigste, men også enkleste infoskjerm løsningen på markedet i dag.

Some description

Spilleliste

Den nye LiveScreen spillelisten gjør inforskjerm mer funksjonabelt for store organisasjoner. Sett sammen slides i en spilleliste som kan bli lagt til på så mange skjermer du ønsker, med bare ett tastetrykk!

Tidstyring

Din LiveScreen vil være synlig hele døgnet, men ditt publikum kommer til å endre seg gjennom dagen. For a kommunisere med ditt publikum på best mulig måte, vil du kanskje at skjermene dine skal vise forskjellig innhold på natten, tidlig på morgenen, og gjennom dagen. Derfor har vi laget LiveScreen slik at du kan velge når på dagen innholdet ditt skal endres.

Ulike roller

LiveScreen 2.0 har en kraftig men veldig lett tilgangskontroll som er bygd inn for å imøtekomme alle dine behov. Du kan lage en gruppe, tildele skjermer og brukere til den, og det er det! Disse brukerne vil bare få lov til å oppdatere skjerm innenfor sin gruppe. Du som selskapet eier imidlertid holde synlighet og tilgang på tvers av alle grupper.

Video

Vi har hatt video tilgjengelig som en betafunksjon for ganske lang tid. Men det er verdt ventetiden. Vi har stor tro på at vår nye video-støtte i LiveScreen 2.0 er den beste som noensinne er laget for digital skilting. Dra og slipp videoen din til biblioteket, og vi vil automatisk konvertere den til riktig format. Legg en video til en skjerm, og Dogu Connect laster ned videoen lokalt slik at du alltid får en jevn avspilling uten buffering.

Infrastruktur

Vi har bygd opp LiveScreen fra grunnen av på nytt, og å forbedre infrastrukturen til webapplikasjonen var en sentral del av det. Vi kunne fortalt deg at LiveScreen nå går på flere belastningsfordelte instanser, har perfekt synkronisering via en delt tjenestebuss, men det kan ikke være veldig interessant. Men du kan være interessert i å vite at den nye LiveScreen vil komme med en oppgradert oppetidsgaranti på 99,5%. på driftssiden.

Some descriptionSome description

Du vil også være glad for å høre at vår supportchat vil være tilgjengelig rett i LiveScreen webdashbordet, noe som gjør det mulig å nå en av våre ingeniører i løpet av sekunder i kontortiden.

Utbyggingsplan

Inntil videre, vil LiveScreen og LiveScreen 2.0 eksistere som to uavhengige systemer.Jeg er en eksisterende kunde av LiveScreen. Hva betyr det for meg? Det betyr at når du leser dette blogginnlegget ingenting har skjedd på kontoen din. Du fortsatt bruker vår vanlige LiveScreen. Vi vil kontakte deg i nær fremtid for å tilby deg å migrere over til LiveScreen 2.0. Hvis du er villig til å migrere så snart som mulig send oss ​​en e-post hello@livescreen.no og vil vi ta dine ønsker til etterretning. Jeg er ikke en LiveScreen kunde som i dag, men blogginnlegget var helt overbevisende, og jeg vil gjerne prøve det. Hva betyr det for meg? Hver nye kunder fra i dag vil bli gitt tilgang til LiveScreen 2.0. Hvis du er interessert ved LiveScreen, gå til vår splitter nye nettside for å lese mer eller kontakt oss.

Jeg ønsker å avslutte denne kunngjøringen ved å gratulere alle i Dogu for det fantastiske arbeidet som de har satt i LiveScreen 2.0. En spesiell bravo går til vår LiveScreen leder, Johannes Markeng, som forble fokusert gjennom alt dette skremmende prosjektet.

Les mer om LiveScreen

Skrevet av Remi Allegre - 06/10/2014

comments powered by Disqus


NO: +47 23 96 08 44
USA: +1 (858) 384-6746


Ferjemannsveien 4, 7042 Trondheim, Norge


post@dogu.no