Dogu blir sponsor for rallycrossteamet Drive for Life RX

24 okt. 2014

Vi har lenge gledet oss til å annonsere at vi har inngått sponsoravtale med Drive for Life RX (DFL RX), rallycrossteamet som har ambisjoner om å vinne EM i 2015.

Hvem er DFL RX

DFL RX er det nye rallycrossteamet til Kjør for Livet. Ved hjelp av motorsport gir Kjør for Livet barn og unge inspirasjon, motivasjon, og mot til å tro på seg selv og sin fremtid. Unge som føler ensomhet og sliter i skolen får oppleve samhold, samhandling, mestring, og engasjement som videre fører til læring og utvikling.

I en undersøkelse fra tidligere i år som er gjort av DNV GL (tidligere Det Norske Veritas) for Kronprinsparets fond, ble det konkludert at Kjør for livet gir en veldig imponerende besparelse for samfunnet på 80 millioner kroner i nåverdi ut i fra deltakere gjennom 2013. I tillegg peker analysen på at Kjør for Livet også bidrar til reduserte trafikkulykker og redusert kriminalitet. Du kan lese mer om undersøkelsen på kjorforlivet.no.

Kjør for Livet har vokst enormt siden de startet på gården til sjåfør og gründer Knut Ove Børseth på Ler i Sør-Trøndelag i 2011. De har mange klubber i hele Norge, og har nylig utvidet til Sverige. Dogu heier på disse verdiskaperne, og vi gleder oss til å se et litt annerledes team i motorsporten.

Some description

Hva vi bidrar med

Dogu skal bidra med å drifte og designe alle digitale overflater hos DFL RX, samt design til bilene, messeutstyret, og jobbklærne til teamet. Det har blant annet blitt laget logo og designmanual for teamet, og i løpet av de neste månedene kommer det en ny offisiell nettside, og LiveScreen kommer til å bli brukt på en ny måte på alle arrangementer DFL RX deltar på, ved hjep av liveoppdateringer og resultater.

Hvorfor DFL RX

Foruten de åpenbare interessene vi har i å vise frem LiveScreen, i tillegg til design- og utviklingstalentet vårt til et enda større publikum, har vi stor tro på kjerneverdiene og den sosiale viktigheten av prosjektet. Vi er sikker på at dette rallyteamet kommer til å sette søkelyset på det verdifulle arbeidet Kjør for Livet gjør, og hjelper på veien til å gjøre en betydelig og positiv forandring for skandinavisk ungdom.

Følg Drive for Life RX på Facebook
Les mer om Kjør for Livet

Some description

Skrevet av Eirik Langsether - 24/10/2014

comments powered by Disqus


NO: +47 23 96 08 44
USA: +1 (858) 384-6746


Ferjemannsveien 4, 7042 Trondheim, Norge


post@dogu.no